Henry Cavill, The Witcher'dan ayrılacağını açıkladı

Henry Cavill Instagram paylaşımında, "Rivialı Geralt olarak yolculuğum hem canavarlar hem de maceralarla doluydu. Ancak ne yazık ki dördüncü sezonda madalyonumu ve kılıçlarımı bırakacağım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix'in popüler fantastik dizisi 'The Witcher'da Rivialı Geralt rolünde Henry Cavill, dizinin dördüncü sezonunda yer almayacağını duyurdu.

39 yaşındaki Cavill Instagram paylaşımında, "Rivialı Geralt olarak yolculuğum hem canavarlar hem de maceralarla doluydu. Ancak ne yazık ki dördüncü sezonda madalyonumu ve kılıçlarımı bırakacağım" diye yazdı.

Açıklamasına devam eden Cavill, "Benim yerime, Liam Hemsworth Beyaz Kurt rolünü üstlenecek. En büyük edebi karakterlerin yaptığı gibi, Geralt'ı canlandırmak için harcadığım zamana saygı duyarak ve Liam'ın bu en büyüleyici ve incelikli adamı nasıl ele alacağını görmek için heyecanla meşaleyi devrediyorum. Liam, sevgili efendim, bu karakterin harika bir derinliği var, içine dalmanın ve neler bulabileceğinizi görmenin tadını çıkarın" ifadelerini kullandı.

'ONUR DUYUYORUM...'

Söz konusu oyuncu değişikliğini kendi Instagram sayfasından ele alan Hemsworth, "Bir Witcher hayranı olarak Rivialı Geralt'ı oynama fırsatı beni çok mutlu etti. Henry Cavill inanılmaz bir Geralt oldu ve bana dizginleri teslim ettiği ve macerasının bir sonraki bölümü için Beyaz Kurt'un kılıçlarını almama izin verdiği için onur duyuyorum" diye yazdı.

Paylaşımın devamında, "Henry, yıllardır senin hayranınım ve bu sevilen karaktere kattıklarından ilham aldım. Doldurmam gereken boşluk büyük olacaktır ama The Witcher dünyasına adım atacağım için gerçekten heyecanlıyım" ifadeleri yer aldı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)