Hindistan'da şiddetli yağışlar: Havalimanının çatısı çöktü, 1 kişi öldü

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'deki Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı'nın 1 numaralı terminalinin çatısı şiddetli yağışların da etkisiyle çöktü. Olayda bir kişi öldü, altı kişi yaralandı.

Fotoğraf: Reuters
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hindistan'da etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle başkent Yeni Delhi'deki Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı'nın çatısının bir bölümünün çökmesi sonucu bir kişi öldü, altı kişi yaralandı. Yetkililer, enkazın kaldırılması ve mahsur kalanların kurtarılması için 1 numaralı terminaldeki uçuşların geçici süreliğine askıya alındığını açıkladı.

AA'nın aktardığına göre, Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı'nda iç hat uçuşları için kullanılan Terminal 1'in çatısının bir bölümü bugün şiddetli yağışların da etkisiyle çöktü. Havalimanı yetkilileri, üzerine demir kirişlerin düşmesi sonucu bir kişinin yaşamını yitirdiğini, altı kişinin ise yaralandığını duyurdu. Çatı dışında bazı destek kirişlerinin de çökmesiyle terminaldeki yolcu alma ve bırakma alanındaki bazı araçlar da zarar gördü.

Haryana eyaletinin Gurugram şehrinde de etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle yolları sel aldı. Yağışların neden olduğu su baskınları, bölgede trafiğin aksamasına yol açtı.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)