Hindistanlı çift oğullarına dava açtı: Ya torun ver ya da 650 bin dolar öde

Hindistanlı bir çift, oğullarını mahkemeye vererek, ya baba olmasını ya da kendisi için şimdiye kadar harcadıkları 650 bin doları geri vermesini istedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hindistan'da torun sahibi olmak isteyen bir çift oğullarına dava açarak, kendilerine ya 650 bin dolarlık bir ödeme yapmasını ya da çocuk yapmasını talep etti.

The Guardian'ın Times of India gazetesine dayandırdığı habere göre, çift geçen hafta mahkemeye verdikleri dilekçede, “Oğlumuz altı yıldır evli, fakat hala bir bebek yapmayı planlamıyor. En azından bir torunumuz olsa, acımız daha katlanabilir olacak” dedi.

'FİNANSAL ZORLUK YAŞIYORUZ' 

Sanjeev ve Sadhana Prasad çiftinin, pilot olan oğullarından istedikleri 50 milyon rupilik tazminat (650 bin dolar), beş yıldızlı bir otelde yapılan düğün masrafını, yurt dışı balayı ücretini ve 80 bin dolarlık lüks bir arabanın fiyatını içeriyor. Çiftin ayrıca oğullarının ABD'de pilotluk eğitimi alması için 65 bin dolarlık bir harcama yaptığı belirtildi.

Çift, ayrıca dilekçelerinde, “Evimizi yapmak için kredi çekmek zorunda kaldık ve şu an çok fazla finansal zorluk yaşıyoruz. Ayrıca psikolojik olarak oldukça rahatsızız çünkü yalnız yaşıyoruz” dedi. Çiftin avukatı Arvind Kumar, dilekçenin mahkeme tarafından 17 Mayıs tarihinde değerlendirmeye alınacağını belirtti. (DIŞ HABERLER)

 

 

 

Etiketler Hindistan Torun