Hırsızlar yaşlı kadını öldürüp bileziklerini çaldı

Beyoğlu Kulaksız'da iki hırsız, evine girdikleri kadını öldürerek bileziklerini çaldı. Şüphelilerden biri yakalandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Beyoğlu'nda 2 hırsız evine girdikleri kadının boğazını kesip kolundaki bilezikleri çalarak kaçtı. Şüphelilerden biri yakalandı, emniyetteki işlemleri sürüyor.

Olay, Kulaksız Mahallesi'nde dün meydana geldi. DHA'nın aktardığı bilgiye göre, hırsızlar saat 17.00 bir binanın giriş katında oturan 65 yaşındaki Mevlüde A.'nın evine girdi. Kadının uyuduğunu gören hırsızlar, bilezikleri almak için koluna dokundu. Bu sırada maktul uyanınca hırsızlarla arasında boğuşma yaşandı.

ŞÜPHELİLER KAÇTI

Şüphelilerden biri yanındaki bıçakla Mevlüde A.'nın önce bileğini ardından boğazını kesti ve bilezikleri aldı. Apartmanda yaşayanlar ise eve gittiklerinde kadının yerde hareketsiz yattığını gördü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mevlüde A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldı.

OĞLU: BU KADAR BASİT OLMAMALI

Öldürülen kadının oğlu İsmail Muammer Aluçlu, Adli Tıp Kurumu önünde konuştu. Annesinin fazla eşyası olmadığını söyleyen Aluçlu şu ifadeleri kullandı:

"Söylenecek söz kalmadı. Gitti yani canımız gitti. Yüce Türk adaletine de güveniyoruz. İnşallah en kısa zamanda suçlular yakalanıp cezasını çekmesini temenni ediyoruz. Hırsızlık için girmiş olsalar alabileceği cüzdanı var telefonu var.  Zaten doğru dürüst bir eşyası yoktu. İki çekyat bir televizyon, bir buzdolabı vardı. Söylenenlere göre ev kimsenin olmadığı düşünülerek camdan giriliyor, orada anneyle karşılaşıyorlar. Yine anlatılanlara göre içerde bir arbede, boğuşma olmuş ondan sonrasına ilişkin fazla bir bilgi yok. Annemin kolunda bir tane bileziği vardı onu da almışlar. Bu kadar basit olamaması lazım, söyleyecek söz bulamıyorum." (HABER MERKEZİ)