Rifat Hisarcıklıoğlu: Nereye gittiği belli olmayan bir dönemdeyiz, birbirinizi sevin

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ATSO'nun ödül töreninde konuştu: "Kuzeyimizde ve güneyimizdeki savaş ateşi giderek büyüyor. Nereye gittiği belli olmayan bir dönemdeyiz."

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, kuzeyde ve güneyde savaş ateşinin giderek büyüdüğünü belirterek, "Bu sıkıntılı süreçte öncelikle birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz. Birbirinizi ötekileştirmeden, sevin" dedi.

Hisarcıklıoğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 142. Yıl Vergi ve Ali Bahar Özel Ödülleri Töreni'nde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Kuzeyimizde ve güneyimizdeki savaş ateşi giderek büyüyor. Nereye gittiği belli olmayan bir dönemdeyiz. Bu sıkıntılı süreçte öncelikle birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz. Birbirinizi ötekileştirmeden, birbirinizi sevin. Farklı etnik kökenlerden, farklı inanışlardan, mezheplerden, farklı siyasi görüşlerden olabilirsiniz, farklı düşünceleriniz olabilir. Ama insan olmanın özelliği birbirini sevmekten geçiyor. Kimseyi fikrinden, görüşünden, inancından dolayı dışlamayın. Birbirimizi sevelim ve saygı duyalım."

Ortak akılda birleşince başaracaklarını ifade eden Hisarcıklıoğlu, yangınlarda, depremlerde tüm Türkiye'nin bir arada olduğunu hatırlatarak, sadece zor günde değil iyi günde de bir araya gelince herkesin kazançlı çıkacağını vurguladı.

AA'nın haberine göre Hisarcıklıoğlu, seven insanın mutlu ve başarılı olacağını, sevmeyen insanın başarısız olacağını belirterek, herkesin birbirini sevmesinin önemli olduğunu kaydetti.

Ekonomide sıkıntılar da yaşandığını bildiren Hisarcıklıoğlu, "Odalarımız ve Borsalarımızla birlikte yaşadığınız sorunları ilgili Bakanlara bizzat iletiyoruz" dedi.

 

(ANADOLU AJANSI)