Hollanda'da parlamento binasında 'bomba' paniği: Paketten oyuncak çıktı

Lahey kentinde yer alan parlamento binasının tahliye edildiği, bomba ekibinin 'şüpheli bir durumu' araştırdığı belirtildi. Şüpheli paketten oyuncak çıktığı duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hollanda polisi, Lahey kentinde yer alan parlamento binasının boşaltıldığını duyurdu. Taliye edilen binada, bomba ekibinin 'şüpheli bir durumu' araştırdığı belirtildi. Hollanda parlamentosundaki şüpheli paketten oyuncak ve kabloların çıktığı bildirildi.

Hollanda polisinin açıklamasında, parlamentonun alt kanadının bulunduğu binada şüpheli paket olduğu ihbarı üzerine olay yerine bomba imha ekiplerinin sevk edildiği ve binanın kordon altına alındığı ifade edildi. Açıklamada paketin incelendiği ve herhangi bir tehlikeye rastlanmadığı, binaya giriş çıkışların normale döndüğü kaydedildi.

PAKET, PVV LİDERİNE GÖNDERİLMİŞ

AA'nın aktardığına göre Özgürlük Partisi (PVV) lideri Geert Wilders, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Adıma gönderilen oyuncak ayıcık ve kabloların olduğu paket, parlamentonun kargo bölümüne geldi. Neyse ki herhangi bir patlayıcı yoktu" ifadelerini kullandı. (DIŞ HABERLER)

Etiketler Hollanda Lahey bomba