Hopa Plaj Voleybolu Uluslararası Özel Turnuvası yapıldı

25. Yıl Hopa Plaj Voleybolu Uluslararası Özel Turnuvası sona erdi. Turnuvaya dört farklı ülkeden gelen toplam 40 sporcu katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hopa Belediyesi tarafından düzenlenen ‘25. Yıl Hopa Plaj Voleybolu Uluslararası Özel Turnuvası’ yapıldı. Hem profesyonel hem de amatör kategorideki maçlar, büyük ilgi gördü. Turnuvaya dört farklı ülkeden gelen toplam 40 sporcu katıldı.

Hopa Belediye Başkanı Utku Cihan, turnuva ile ilgili şunları kaydetti:

“Bu tür etkinlikler, ilçemizin uluslararası alanda tanınmasına ve turizm potansiyelimizin artmasına büyük katkı sağlıyor. Gelecek yıllarda da bu tür organizasyonları desteklemeye devam edeceğiz. Önümüzdeki yıl turnuvamızı daha da büyüterek, daha fazla ülkenin katılımını sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca, turnuvanın uluslararası alanda daha geniş bir kitleye ulaşması için çeşitli tanıtım faaliyetleri yürüteceğiz. Bu organizasyonun başarısında emeği geçen tüm sponsorlarımıza teşekkür ederiz. Elbette bu turnuvaya 25 yıldır sahip çıkan Hopa halkına çok teşekkürler. Onların desteği olmadan bu kadar büyük bir etkinliği gerçekleştirmek mümkün olmazdı.”