Hüseyin Baş 3 pusuladan en az 1'inde BTP'ye destek istedi

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi seçmene son kez seslendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, seçim çalışmalarını sürdürdüğü memleketi Trabzon’da Kadırga TV’ye konuk oldu. 

Yerel seçim gündemine ilişkin konuşan Baş, seçmenlerden partisi için destek istedi. 

Pazar günü seçmenin bir günlüğüne "patron" olacağını söyleyen Baş, “O gün söz bende, mühür elimde, kime oy veriyorsam bir günlüğüne patron benim. Eğer yıllardır oy verdiğiniz insanlara oy verirseniz ertesi günden itibaren onların işçisi olmaya başlayacaksınız. Ama fikirlerinizi değiştirirseniz patron olmaya devam edeceksiniz. Çünkü aşağıda size hizmet etmek isteyen bir sürü insan var ama siz gidip sürekli sizi kendine hizmet ettiren, sizin rantınızdan menfaat elde eden insanları seçtiğiniz takdirde, ömür boyu işçi olmuş olacaksınız."

'ÖNÜNÜZE 3 PUSULA GELİYOR, BİRİNDE BTP'Yİ DESTEKLEYEBİLİRSİNİZ'

Sandığa gitmemenin seçmenin kendi kendisini cezalandırması olduğunu düşündüğünü belirten Baş, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

"Kendi kendinizi cezalandırmayın, kızdıklarınızı cezalandırın, sandığa gidin ve BTP’yi destekleyin.  'Benim bulunduğum bölgede çekişme var, başkan seni çok seviyoruz ama adayını destekleyemeyeceğiz’ diyen vatandaşımıza şunu söylemek istiyorum: Tamam, önünüze üç pusula geliyor. Belediye meclisinde, il genel meclisinde, ilçe belediye başkanlıklarında herhangi birinde bir şekilde BTP’yi destekleyebilir ve yarınlara güçlü bir şekilde iletebilirsiniz."