İBB Sözcüsü Ongun: Başka ihalenin duyurusuyla iftira atmışsınız

İBB Sözcüsü Murat Ongun, hükümete yakın bir internet sitesinin "İBB 23 Nisan için metroları süslediği bayraklara 5.8 milyonluk ihale verdi" iddiasını yalanladı: Bayrakların bedeli 22.290 liradır.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İBB Sözcüsü Murat Ongun, iki gün önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı için metrolarda yaptıkları süslemeleri Twitter hesabından "Eski zamanlardaki gibi. Okullarımızı süsler gibi süsledik. Yaşasın 23 Nisan" notuyla paylaştı.

Ardından hükümete yakınlığıyla bilinen bir site Ongun'un paylaştığı fotoğrafları kullanarak "fahiş ihale" 'haber'i yaptı. Site "Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB 23 Nisan için metroları süslediği bayrakların alımı için 5 milyon 845 bin 950 TL'lik ihale verdi" iddiasın ortaya attı. 

'BAŞKA İHALENİN DUUYURUUSUYLA İFTİRA ATMIŞSINIZ'

İBB sözcüsü Murat Ongun ise sitenin iddiasını yalanladı. Twitter'dan açıklama yapan Ongun şunları söyledi: "Sadece 1 ay dişinizi sıkın bari. Tüm metroları süslediğimiz ve devamlı kullanacağımız bayrakların bedeli 22.290 liradır. Bir başka ihalenin duyurusunu yayınlayarak yine iftira atmışsınız. Hiç olmazsa Ramazan ayında sizi ahlaklı olmaya davet ediyorum." (HABER MERKEZİ)