İBB Sözcüsü Ongun'dan Soylu'ya: 'Ciddi' iddialarda bulundu, inşallah bu kez ispat eder

Murat Ongun, Soylu'nun İBB'yle ilgili sözlerine cevap verdi: 31 Mart seçimi için de Sn. Bakan iddialı konuşmuştu “Bu kadar ciddi iştir” demişti. 1 kişi bile ceza almadı. İnşallah bu kez ispat eder.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı A Haber yayınında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'yle (İBB) ilgili yürütülen 'özel teftiş'e ilişkin açıklamalar yaptı, belediye yönetimiyle ilgili ithamlarda bulundu.

Soylu'ya yant gecikmedi. İBB Sözcüsü Murat Ongun İçişler Bakanı'nın iddialarına Twitter'dan yanıt verdi. Soruşturma konusu olan iddialarla illi daha önce yaptığı bir açıklamayı hatırlatıp "Bazen birileri doğru konuşmaz, siz bu seriyi okuyun yeter" diyen Ongun, Soylu'nun sözlerindeki bir çelişkiye de dikkat çekti: "Yurt içinde 150’nin altında ama İBB’de 557 kaydı olan terörist var.” Takdir Milletimizin

'31 MART İÇİN DE İDDİALI KONUŞMUŞTU...' 

Ongun, bir de video yayınlayarak şu notu düştü: "İptal edilen 31 Mart 2019 seçimi için de Sn. Bakan iddialı konuşmuştu ve “Tam da bu kadar ciddi iştir.” demişti. Sonuçta 1 kişi bile ceza almadı. Sn. Bakan bu akşam da AHaber’de “ciddi” iddialarda bulundu. İnşallah bu kez ispat eder. Videoyu izleyerek karar verebilirsiniz." (HABER MERKEZİ)