İBB Wi-Fi’da sınırsız internet devri

İstanbul’un 11 bin 500 noktasında internet erişim hizmeti İBB WiFi’da aylık 60 GB kullanım kotası kota sınırlaması kalktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve İBB telekomünikasyon altyapı iştiraki İSTTELKOM tarafından sunulan İBB Wi-Fi, artık kota sınırlaması olmadan kullanıma sunulacak. 

Aylık 60 GB kullanım kotası ile kullanıma sunulan İBB Wi-Fi hizmetinde kota sınırı tamamen kaldırıldı. Bu sayede kullanıcılar kota sınırına takılmadan ücretsiz İBB Wi-Fi hizmetinden dilediğince yararlanabilecekler. Yurt ve kütüphanelerde başlatılan sınırsız İBB Wi-Fi hizmeti yapılan teknoloji yatırımları ile geliştirilerek artık GB sınırlaması olmadan İstanbul’un tüm noktalarında İstanbulluların kullanımında olması sağlandı.

11 BİN 500 ERİŞİM NOKTASI

İBB Wi-Fi, İstanbul genelinde, meydan, park, bahçe, spor alanları, kültür merkezleri, sosyal tesisler, üniversite, yurt, kreş, hastane, toplu taşıma araçları ve daha birçok kamusal alanda 11 bin 500 erişim noktasında 6 milyona yaklaşan kullanıcı sayısıyla ücretsiz internet hizmeti veriyor.

İBB Wi-Fi’ya İstanbullular, 'İstanbul Senin' uygulamasını indirerek kolaylıkla erişebiliyor.