İBB'den 19 Mayıs etkinlikleri: Maltepe'de konser programı belli oldu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, İBB tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Maltepe Etkinlik Alanı’nda düzenleyeceği etkinliklerle kutlayacak.

İstanbullular, 13.30’dan itibaren Maltepe Etkinlik Alanı’na giriş yapabilecek. Maltepe’de 17- 18- 19 Mayıs tarihlerinde DJ eşliğinde başlayacak olan etkinliklerde genç katılımcılara VR snowboard, VR kano, playstation, photobooth, bisiklet simülasyonu, teknoloji atölyesi voleybol yarışması, air hockey ve 360 videobooth deneyimleri sunulacak.

Açık alanda ise refleks oyunu, barfiks challange, bahçe satranç takımı, spor etkinlikleri, langırt masası, masa tenisi, subsoccer, labirent oyunu ve bilek güreşi organizasyonu gerçekleşecek.

17 Mayıs’ta Berkay Altunyay, Çağan Şengül, Selin Geçit ve Simge, 18 Mayıs’ta Al'york, Can Koç, Skapova, Pera, Arem Özgüç ve Arman Aydın sahne alacak. 19 Mayıs’ta gündüz DJ performansıyla başlayacak etkinlikler akşam saatlerine kadar sürecek etkinlikler Güneş, Hey Douglas ve Edis konserleri ile devam edecek.

19 Mayıs haftasında yapılacak diğer konserler şöyle:

21 Mayıs: Emre Fel, Dedublüman

22 Mayıs: M Lisa, Son Feci Bisiklet

23 Mayıs: Mavi, Semicenk

24 Mayıs: Melis Fis, Pinhani

25 Mayıs: Sedef Sebüktekin, Gripin

19 MAYIS GENÇLİK KUPASI ATLETİZM YARIŞLARI

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Spor İstanbul Genel Müdürlüğü ve Türkiye Atletizm Federasyonu koordinasyonunda 18 – 19 Mayıs 2024 tarihlerinde Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde 19 Mayıs Gençlik Kupası Atletizm Yarışları’nı düzenleyecek. 14 – 19 yaş arası sadece kulüp, okul veya ferdi atletizm lisansı olan sporcuların katıldığı yarışmada branşlarında ilk 3 sırayı alan sporculara madalya, tüm sporculara ise online sertifika verilecek.

Kemerburgaz Kent Ormanı'nda da 12.00 – 18.00 saatleri arasında birçok etkinlik ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Selin Karaağaç, Grup Terapi konseri, zumba, dans workshop, kamp ve kampçılık eğitimi, denge yarışması, takım oyunları, festival yiyecekleri gibi etkinlikler LED ekranda F1 Emilia Romagne Grand Prix yayını ile son bulacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, 19 Mayıs kutlamaları kapsamında İBB Cebeci Spor Kompleksi'nde "19 Mayıs Yüzme Yarışları" düzenleyecek. Sporcular, 50m Serbest, 50m Sırtüstü ve bayrak yarışlarına katılacak.

 

Etiketler ibb 19 mayıs