Icardi'den 'Aşkın Olayım' açıklaması: Taraftarla söylemek hoşuma gidiyor

Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, attığı gollerden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' şarkısı için, "Şarkıyı dinlemeyi seviyorum. Taraftarla birlikte söylemek çok hoşuma gidiyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray'ın Hangi Kredi Ümraniyespor ile oynadığı maçta iki gol atan Arjantinli forvet Mauro Icardi, maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Icardi "İlk yarı daha zordu. Çok şans kaçırdık. Kazandığımız için çok mutluyuz. Maç maç devam edeceğiz. Kazanmaya devam etmek istiyoruz" dedi.

'ŞARKI ÇOK HOŞUMA GİDİYOR' 

Performansı ve golleriyle ilgili açıklama yapan Arjantinli yıldız "Bir forvetin görevi gol atmaktır. Takım, oyunu kurduktan sonra bana golü atmak düşüyor. Biraz da şanslı olduğumu düşünüyorum, golleri atıyorum" dedi.

"'Aşkını Olayım' şarkısını dinliyor musun?" sorusunu yanıtlayan Icardi "'Aşkın Olayım' şarkısını gollerimden sonra duyuyordum, şarkıyı dinlemeyi seviyorum. Şarkıyı takımla, taraftarımla birlikte söylemek çok hoşuma gidiyor" açıklamasını yaptı.

Sezon başında PSG'den kiralık olarak kadroya katılan Icardi, bu sezon çıktığı 12 maçta 8 gol, 5 asistlik performans sergiledi. (HABER MERKEZİ)