İçişleri Bakanlığı: Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ikinci bir emre kadar uygulanacak

İçişleri Bakanlığı, geçen hafta sonu uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağının yeni bir açıklamaya kadar geçerli olduğunu hatırlattı. Açıklamada, “Sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta sonu; 28 Kasım Cumartesi günü 20:00’den 29 Kasım Pazar günü 10:00’a kadar ve 29 Kasım Pazar günü 20:00’den 30 Kasım Pazartesi 05:00'e kadar uygulanacaktır” denildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanlığı, korona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağının yeni bir karar alınana dek geçerli olacağını belirtti.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında ikinci bir emre kadar hafta sonları uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta sonu; 28 Kasım Cumartesi günü saat 20:00’den 29 Kasım Pazar günü saat 10:00’a kadar ve 29 Kasım Pazar günü saat 20:00’den 30 Kasım Pazartesi 05:00 saatine kadar uygulanacaktır” denildi.

Geçen hafta yayınlanan “Koronavirüs Yeni Tedbirleri” genelgenin hatırlatıldığı açıklamada, “Genelgemizde belirtilen 'açık olacak işyeri, işletme ve kurumlar' ile 'istisna kapsamında olan kişiler' başlıkları altındaki maddeler, bu hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması uygulamasında da aynı şekilde geçerli olacaktır” ifadeleri kullandı. (HABER MERKEZİ)