İçişleri Bakanlığı ve Hacettepe Üniversitesi'nden personel ilanı

İçişleri Bakanlığı 7, Hacettepe Üniversitesi 45 sözleşmeli personel ilanı açtı. İlanlar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanlığı ve Hacettepe Üniversitesi tarafından Resmi Gazete'de personel ilanı yayımlandı.

Buna göre, İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre 7 sözleşmeli bilişim personeli alınacak.

'Proje mimarı ile iş zekası, kıdemli iş zekası, sistem, kıdemli sistem ve siber güvenlik uzmanları' olarak istihdam edilecek personele, aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 ila 5 katı maaş verilecek. Adaylar, başvurularını e-Devlet aracılığıyla "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" üzerinden 15-22 Kasım'da gerçekleştirebilecek.

 

Hacettepe Üniversitesi ise 10 hemşire, 7 sağlık teknikeri, 18 büro ve destek personeli ile 10 koruma ve güvenlik görevlisi olmak üzere 45 sözleşmeli personel istihdam edecek.

Adayların istenen belgelerle ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde Hacettepe Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na şahsen müracaat etmeleri gerekecek. Sonuçlar son başvuru tarihini takiben KPSS puan sıralaması dikkate alınarak en geç 7 iş günü içinde "www.hacettepe.edu.tr" adresinde yayımlanacak.(HABER MERKEZİ)