İddia: Danışmanı, Kılıçdaroğlu'nun hesabından doktoru taciz etti

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya danışmanı Taner Ay'ın bir doktoru Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesaplarından mesaj atarak taciz ettiği iddia edildi.

Fotoğraf: Gerçek Gündem
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya danışmanı Taner Ay’ın bir doktora Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabı üzerinden taciz mesajları attığı öne sürüldü.

Gerçek Gündem'den Seyhan Avşar'ın haberine göre olay, doktorun Emniyet’e şikayetiyle ortaya çıktı.

İddiaya göre Taner Ay, "aşık olduğu" bir doktordan karşılık bulamayınca sosyal medya üzerinden doktoru taciz etmeye başladı. Her yerden engellenmesi üzerine ise Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesaplarından doktora mesajlar attı.

Doktorun ailesinin de kızlarının yaşadığı durumu araştırmaya başlaması üzerine Ay, geçen hafta doktorun arabasının yanına gitti. Önce araca bir not bıraktı. Ardından camını kırdı.

Taner Ay'ın taciz ettiği iddia edilen doktor, “Olay yargıya taşındı. Konuşmak doğru olmaz” diyerek açıklama yapmadı.

'KEMAL BEY'İN ŞİFRELERİNİ BEN VERDİM, MESAJLARI KENDİSİ ATMIŞ'

Taner Ay ise doktor ile arasında önce bir gönül bağı olduğunu, zaman içerisinde ilişkilerinin bittiğini öne sürdü. Doktoru taciz etmediğini iddia eden Ay, “Ben bu doktora çok güvendim. Kemal Bey’in sosyal medya hesaplarının şifresini ona ben verdim. O da sayfalarda bazı işlemler yapıyordu. O mesajları kendisi atmış. Ben atmadım” dedi.

“Bu konu çok karışık” diyen Ay, “Tarafıma yönelik siyasi bir kumpas ve karalama kampanyası var. Doktorun yıpranmasını istemiyorum. Kendisi de bir şeylerden korktuğu için böyle şikayet yaptı. Arabanın yanına gittiğim doğru. Not bıraktım, camı kırdım” diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)