İddia: FHKC MK üyesi Avad el Sultan, Gazze'de öldürüldü

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi Merkez Komite üyesi ve Esirler Dairesi yetkilisi Awad el Sultan ile bazı aile üyelerinin, Gazze'ye düzenlenen hava saldırılarında hayatını kaybettiği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları'nın İsrail'e başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonu ile patlak veren çatışmalar altıncı gününde devam ederken, Filistin Halk Kurtuluş Cephesi’nin (FHKC) Merkez Komite üyesi ve Esirler Dairesi yetkilisi Awad el Sultan’ın Gazze'ye düzenlenen hava saldırılarında hayatını kaybettiği ileri sürüldü. Awad el Sultan ve bazı aile üyelerinin, Cibaliye Mülteci Kampı'na düzenlenen hava saldırısında öldüğü belirtildi.

AP: İSLAMİ CİHAT KOMUTANI ÖLDÜRÜLDÜ

Ayrıca, Filistin İslami Cihat Hareketi komutanlarından Musa Naseer'in de hayatını kaybettiği ifade edildi. AP'nin aktardığına göre Musa Naseer ile aile üyeleri, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde bulunan Beyt Lahya kentinde öldürüldü.

'Aksa Tufanı' adlı operasyonda, İslami Cihat ve FHKC'nin silahlı kanadı Ebu Ali Mustafa Tugayları da yer alıyor. (DIŞ HABERLER)

Etiketler filistin gazze israil