İETT otobüsünde gazeteci darp edildi, şoför yoluna devam etti

İstanbul'da gazeteci İETT otobüsünde fiili saldırı ve hakarete maruz kaldı. Gazetecinin polis çağırmak için aracı durdurmasını istediği şoför ise yoluna devam etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul’da gazeteci İETT otobüsünde bir kadının saldırısına uğradı. 

Olay Sultanbeyli Mecidiyeköy seferi 522ST numaralı otobüste meydana geldi. Gazeteci , ilerlemesini isteyen yolcuya "otobüs kalabalık ve daha fazla kayacak yer yok" dediği sırada bir kadının küfürlerine maruz kaldı. Gazeteci o sırada yaşananları cep telefonu kamerasına kaydetmeye başladı.

Gazeteci telefonunun kamerasını çalıştırdığı anda kadın fiili saldırıya geçti. Gazetecinin yere düştüğü sırada da darp devam etti.

Çevredekilerin araya girmesi sonrası, darp edilen gazetecinin polis çağırmasını istediği şoför aracı sürmeye devam etti.

Gazeteci maruz kaldığı saldırıyı sosyal medya hesabından şöyle duyurdu: "522ST otobüsünde bir kadın tarafından darbedildim. Otobüs şoförü uzun süre sonra aracı durdurarak yanıma geldi. Kadının kaçmaması için aracını durdurup polis çağırmasını söylediğim halde yanıt vermeden yerine geçip aracı sürmeye devam etti. Daha sonra otobüs plakasını almak için aracı görüntülediğim sırada aynı otobüs şoförü tarafından parmak sallanarak tehdit edildim."

(HABER MERKEZİ)