İETT, toplu ulaşım konulu ilk buluşmasını Eyüpsultan'da gerçekleştirdi

İETT'nin ilçe belediyeleri, sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla konuşarak İstanbul'un toplu ulaşımına yönelik çözümler geliştirmeyi amaçlayan ilk buluşması, Eyüpsultan'da gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), ilçe belediyeleri, sivil toplum örgütleri ve muhtarlar ile bir araya geleceği buluşmaların ilkini Eyüpsultan'da gerçekleştirdi. 

İstanbulluların toplu ulaşım hizmetinden daha konforlu ve daha rasyonel bir biçimde faydalanabilmesini amaçlayan buluşmaların ilki, Eyüpsultan Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen'in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, İETT Genel Müdürü İrfan Demet, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Duran, İlçe Jandarma Komutanı Zeki Güller, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve üniversite temsilcileri ile İETT’den ve Eyüpsultan Belediyesi’nden tüm üst düzey yöneticiler katıldı.

Toplantıda söz alan İETT Genel Müdürü İrfan Demet, kurumun faaliyetleriyle ilgili genel bilgiler aktardı. Demet, İETT’nin Eyüpsultan ilçesinden geçen 139 hatta 893 araçla hizmet verdiği ve 1 günde 626 bin yolculuk gerçekleştirdiğini söyledi. 

Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen de bu toplantıların ilkinin Eyüpsultan’da gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek İETT, Eyüpsultan Belediyesi ve diğer kurumların katılımı ile Eyüpsultan’da çok daha güzel hizmetlerin yapılacağına inandığını söyledi.