İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın: 8 yabancı işçi kurtarıldı

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde 6 katlı bir fabrikanın çatı katında yangın çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bulunan İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın çıktı. 6 katlı bir fabrikanın çatı katında, plastik enjeksiyon ve karton malzemelerinin bulunduğu alan alevler içinde kaldı.

DHA'nın haberine göre, yangın saat 16.00 sıralarında İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 4 katlı bir binanın çatı katında çıktı. Plastik enjeksiyon ve karton malzemelerinin bulunduğu, kırtasiye ürünlerinin üretildiği çatı katındaki yangın kısa sürede binanın alt katlarına sıçradı.

Çatı katında mahsur kalan 8 Afgan işçi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kurtarılanlara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. 8 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kırtasiye fabrikası, bavul üretim fabrikası, halı, mobilya imalat atölyesi ve bir gıda firmasının deposunun bulunduğu her katının 5 bin metrekare olduğu öğrenilen binada yangın söndürme çalışmaları saatlerdir sürüyor. Yangına 56 itfaiye aracı, 165 personel müdahale ediyor. (HABER MERKEZİ)

Etiketler ikitelli yangın