İletişim Başkanlığı'ndan Morgan Freeman'lı 'Seninleyiz Türkiye' kampanyası

İletişim Başkanlığınca, "Seninleyiz Türkiye" kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Morgan Freeman, Jamala, Yasmin Levy'nin aralarında bulunduğu isimlerin Türkiye'ye destek mesajları paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 6 Şubat'ta meydana gelen Maraş merkezli depremlerin ardından uluslararası kamuoyuna yönelik "Seninleyiz Türkiye" (We Stand With Türkiye) kampanyası başlattı. 

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, kampanya kapsamında, depremlerin ardından Türkiye'ye yardım gönderen veya destek mesajı veren 18 farklı ülkenin hem geleneksel hem de dijital medya mecralarında "Seninleyiz Türkiye" sloganları ile depremin büyüklüğü, yapılan yardımlar ve Türkiye ile dayanışma vurgusunu içeren görsel ve içerikler paylaşıldı.

MORGAN FREEMAN, AAMIR KHAN VE ANTONIO GUTERRES'TEN DESTEK MESAJLARI

Afete yönelik dayanışmayı artırmak amacıyla New York'ta Times Meydanı gibi önemli meydanlarda ve ledli mobil kamyonlar aracılığıyla dış mekan ilanları yayınlandı. Ülkelerin gazetelerinde de "We Stand Türkiye" sloganlarıyla ilanlara yer verildi.

Aralarında BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, dünyaca tanınmış oyuncular Morgan Freeman, Aamir Khan, Reshat Strik, şarkıcı Jamala, Yasmin Levy, Della Miles, sporcu Matwe Middelkoop'un da aralarında bulunduğu isimlerin Türkiye'ye destek mesajlarını içeren videolar farklı mecralarda paylaşıma sunuldu.

Deprem hakkında bilimsel verilere ilişkin içerikler, kampanya özelinde Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki dilde hazırlanan "https://seninleyizturkiye.com/" ve "https://westandwithturkiye.com" internet sitelerinde yayınlandı. (HABER MERKEZİ)