İmamoğlu Karadeniz turuna çıkıyor: Memleketine gitmesin mi?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün başlayacağı 'bayram ziyaretleri' kapsamında Trabzon, Rize ve Artvin’e gidecek. CHP'den konuyla ilgili 'bilgiliyiz' açıklaması geldi: Memleketine gitmesin mi?

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Karadeniz turuna çıkacak. Cumhuriyet'ten Sertaç Eş'in haberine göre, CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bayram ziyaretine farklı bir anlam yüklememek gerek. Bizim bilgimiz dahilinde” açıklamasını yaptı. Torun, ziyaretin çok önceden planlandığını ve bilindiğini dile getirdi.

'FARKLI ANLAMLAR YÜKLEMEK DOĞRU OLMAZ'

Torun, “Buna farklı anlamlar yüklemek, abartmak doğru olmaz. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak ben, bu ziyaretlerle ilgili bilgilendirildim. Ben bilgilendirildiğime göre Genel Başkanımızın da mutlaka bilgisi vardır. Memleketine gitmesin mi? Bayramlaşmasın mı? Hiçbir mahsuru yok. Rize’ye de daha öncesinden söz vermişti. Bu yüzden bölgeye gidiyor ve bayramlaşacak” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)