İnceleme başlatılmıştı: X logosu kaldırıldı

Bölgede yaşayanların şikayetleri üzerine San Francisco Yapı Denetim Müdürlüğü'nün inceleme başlattığı 'X' logosu Twitter binasından kaldırıldı. X, logoyu 'gönüllü' bir şekilde kaldırdıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Elon Musk'ın Twitter'ın ismini ve logosunu 'X' olarak değiştirme kararının ardından şirketin San Francisco'daki merkez binasının üzerine yerleştirilen 'X' logosu kaldırıldı.

Binaya yerleştirilen parlak beyaz ışıklı, yanıp sönen söz konusu 'X' logosunun bölgede yaşayanlarca şikayet edilmesinin ardından San Francisco Yapı Denetim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlatmıştı. Yapı Denetim Müdürlüğü'nden bir müfettişin şirket temsilcileri tarafından binanın çatısına erişiminin engellendiği iddia edilmiş, müfettişlerin çatıya çıkıp inceleme yapması iki kez engellenirken, müfettişlerden biri bir şirket temsilcisinin binanın üstündeki logonun 'geçici' olduğunu söylediğini aktarmıştı. 

X: GÖNÜLLÜ BİR KARARDI

Reuters'ın haberine göre, e-posta yoluyla bilgilendirme yapan San Francisco Yapı Denetim Müdürlüğü'nden bir sözcü, "Bu sabah, yapı denetim görevlileri yapının söküldüğünü gözlemledi. Mülk sahibine ışıklandırılmış yapının izinsiz kurulumu nedeniyle para cezası verilip verilmeyeceği değerlendirilecek" bilgisini paylaştı. Konuya ilişkin açıklama yapan X de logonun binadan kaldırılmasının 'gönüllü' olduğunu söyledi. 

Binaya yeni logonun yerleştirilmesinin ardından pek çok San Franciscolu binanın görüntülerini sosyal medyada paylaşarak durumu eleştirmişti. "@itsmefrenchy123" kullanıcı adına sahip bir X (Twitter) kullanıcısı, 'yatak odasından görebildiği' logo konusunda 'çok öfkeli' olduğunu ifade ederken, "@DollyMarlowe" isimli kullanıcı, mesajında, "Diğer herkese karşı bu kadar büyük bir düşüncesizlik karşısında sadece şok içindeyim" diye yazmıştı. (DIŞ HABERLER)

Etiketler Twitter elon musk logo