'İnce'ye karşı İmamoğlu taktiği'

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, Muharrem İnce'ye karşı Ekrem İmamoğlu'nun gençlere dokunacak bir politika ile sahalara inmesinin kararlaştırıldığını belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Seçim anketlerinde Muharrem İnce'nin oylarının muhalefeti olumsuz etkileyebileceği değerlendirmeleri yapılırken, Sözcü yazarı Aytunç Erkin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı İmamoğlu'nun bu konuda bir strateji geliştirdiklerini iddia etti. İnce'ye karşı İmamoğlu'nun sahaya ineceğini belirten Erkin, İmamoğlu'nun son zamanlarda tek başına gerçekleştirdiği mitingleri örnek gösterdi.

Erkin'in konuyla ilgili Sözcü TV’de yayınlanan Büyük Satranç Tahtası adlı programındaki açıklamaları şöyle:  

"14 Mayıs Seçimleri için muhalefet cephesinde Muharrem İnce faktörünü sahada değiştirecek kişi Ekrem İmamoğlu. Bu konuda Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu bir görüşme yaptı ve strateji belirledi. İnce’nin sahada gençleri etkileme faktörünü görüştüler. Kılıçdaroğlu ile birlikte değil daha çok İmamoğlu tek başına sokağa inecek, mitingler düzenleyecek. Televizyon programlarına katılma değil de YouTube çekimleri yaparak, sahada gençlere dokunarak Muharrem İnce faktörünü azaltma kararı alınmış. Aslında bakarsanız İmamoğlu'nun heyecanlandırdığı kitle ile Muharrem İnce'nin heyecanlandırdığı kitle aynı. Bu stratejiyi İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu görüştü." (HABER MERKEZİ)