Instagram fenomenine 'insan kaçakçılığı ve kölelik' suçundan hapis

Dergi kapaklarında boy gösteren, Leonardo DiCaprio ile parti yapan sosyal medya fenomeni Kat Torres, insan kaçakçılığı suçundan hapis cezasına çarptırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Brezilyalı iki genç kadının 2022'de kaybolmasından sonra ailelerin şikayetiyle başlayan süreç sosyal medya fenomeni Kat Torres'in 'insan kaçakçılığı ve kölelik' suçundan tutuklanmasıyla son buldu.

BBC Türkçe'de Hannah Price imzalı habere göre, Eylül 2022'de Brezilyalı iki genç kadının kaybolduğunun bildirilmesi üzerine aileleri ve FBI ABD çapında arama başlattı.

Genç kadınlar sağlıklı yaşam içerikleri paylaşan sosyal medya fenomeni Kat Torres ile birlikte yaşıyorlardı. Torres geçtiğimiz aylarda bu kadınlardan birine yönelik insan kaçakçılığı ve kölelik suçlarından sekiz yıl hapis cezasına çarptırıldı. BBC'nin edindiği bilgiye göre ikinci kadınla ilgili de Torres hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

20'DEN FAZLA KADIN SÖMÜRÜLDÜKLERİNİ ANLATTI

Tores, Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio ile partilere katılan ve uluslararası dergilere kapak olan bir fenomendi. BBC'nin konuştuğu 20'den fazla kadın Torres tarafından dolandırıldıklarını ya da sömürüldüklerini anlattı ve birçoğu Torres'in kendilerine yönelik muamelesi nedeniyle halen psikiyatrik tedavi gördüklerini paylaştı.

Torres'in avukatı, müvekkilinin masum olduğunu savunmaya devam ettiğini ve mahkumiyet kararının temyize sunulduğunu söyledi. Brezilya'da diğer kadınların iddialarıyla ilgili de bir soruşturma devam ediyor. 

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)