International Executive MBA programı başlıyor

Sorbonne Üniversitesi ile birlikte Türkiye’deki ilk International Executive MBA programı düzenleniyor.

Google Haberlere Abone ol

Türkiye’de bir ilk olarak Paris Sorbonne Üniversitesi ve BMI Business School İstanbul iş birliğinde International Executive MBA programı düzenleniyor. Sorbonne Üniversitesi’nden ve Türkiye’den akademisyenlerin dersler vereceği ve ağırlıklı olarak İstanbul’da gerçekleştirilecek olan International Executive MBA programı eylülde başlıyor.

 14 ayı ders dönemi ve son 4 ayı bitirme projesi dönemi olmak üzere 18 aylık bir süreyi kapsayan programda her modül ayda bir hafta çarşamba-pazar günleri arasında gerçekleştirilecek. Dijital Dönüşüm, Bilişim Sistemlerinin Stratejik Yönetimi, Uluslararası ve Kültürlerarası Yönetim, Operasyonlar ve Tedarik Zinciri Yönetimi ile Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi gibi farklı eğitim modüllerinin Sorbonne Üniversitesi’nin ve Türkiye’nin dünyaca ünlü akademisyenleri tarafından anlatılacağı programın 12 ayı İstanbul’da, 2 ayı Paris’te düzenlenecek. Programı başarıyla tamamlayan katılımcılar, Sorbonne Üniversitesi’nin Executive MBA/Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans diplomasına hak kazanacak.

Paris Sorbonne Üniversitesi ve BMI Business School, sundukları olanaklar ile işlerinde ufkun da ötesini görebilecek, motivasyonunu ve bakış açısını geniş tutan yöneticileri yetiştirme gayesi güdüyor. Program mezunları, Sorbonne Üniversitesi mezunlar topluluğu üyesi olarak yaşam boyu sürece küresel bir mezun ve network ağına sahip olabilecek.

Programın detaylarına wwww.bmieducation.com adresinden ulaşılabilir.

İLANDIR.

Etiketler Sorbonne BMA