'İpek Duben: Ten, Beden, Ben' podcast serisi yayınlandı

Abdullah Ezik ve Zeynep Nur Ayanoğlu’nun hazırlayıp sunduğu 8 bölümlük podcast serisi 'İpek Duben: Ten, Beden, Ben' tüm podcast mecralarında yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Abdullah Ezik ve Zeynep Nur Ayanoğlu’nun hazırlayıp sunduğu “İpek Duben: Ten, Beden, Ben” podcast serisi yayınlandı.

Salt ve Sanat Kritik iş birliğiyle hazırlanan seride, İpek Duben’in yanı sıra davetli küratör ve yazarlar sanatçının pratiği ve Türkiye sanat tarihindeki yeri üzerine konuştu.

Birinci bölümü 21 Mayıs’ta yayına giren podcast serisi adını İpek Duben’in 9 Aralık 2021-8 Mayıs 2022 tarihleri arasında Salt Beyoğlu’da görülen sergisinden ve aynı adı taşıyan sanatçı kitabından alıyor.

Sekiz bölümden oluşan seride sırasıyla Vasıf Kortun, Sezin Romi, Amira Akbıyıkoğlu ve Farah Aksoy, Ani Çelik Arevyan, Alan Duben, Necmi Gürbüz ve İpek Duben yer alıyor; konuksuz gerçekleşen kapanış bölümünde ise Abdullah Ezik ve Zeynep Nur Ayanoğlu sanatçıya, üretim sürecine ve bölümlere dair birtakım değerlendirmelerini aktarıyor.

Seslendirmesini Uluç Esen, müziklerini de Persenk'in üstlendiği podcast serisine, Sanat Kritik’in Spotify kanalı ve tüm podcast mecraları üzerinden ulaşılabilir.