İş insanı Fesih Zeki Mert, Planet Türkiye'nin yüzde 50 ortağı oldu

Fesih Zeki Mert, kendisini danışmanlık şirketi Planet Türkiye'nin yüzde 50 ortağı yapan imza töreninin ardından, "Türkiye ile Yunanistan arasında gelişen sıcak rüzgarlar bizi teşvik etti" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Van Horne Construction Yönetim Kurulu Başkanı ve iş insanı Fesih Zeki Mert, kamu sektörüne yönelik yönetim danışmanlığı ve proje yönetimi hizmetleri sunan PLANET Türkiye'ye ortak oldu. Mert'in yüzde 50 oranındaki ortaklığını resmileştiren tören, Ankara'daki bir otelde gerçekleştirildi.

Törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mert, şunları söyledi: "Van Horne firmasının Türkiye’deki operasyonlarını genişletme stratejimiz çerçevesinde almış olduğumuz bir kararla Planet Turkey’in yüzde 50 hissesini de almış bulunmaktayız. Uluslararası danışmanlık hizmetleri veren Planet Turkey bizim Kanada’da edindiğimiz tecrübelerle Planet S.A’nın 50 yılı aşan tecrübelerini birleştirecek ve uluslararası arenada büyük bir sinerji yaratacaktır. Sonunda kazanan yine ülkemiz yani bizler olacağız. Türkiye ile Yunanistan arasında gelişen sıcak dostluk rüzgarları bizi bu ilişkileri geliştirmeye ve ortaklıklar kurmaya teşvik etti. Aynı coğrafyada aynı tarihi paylaşan her iki toplumun bir araya gelince neleri yapabileceğini kısa sürede ortaya koyacağız.”