İsmail Kartal isim vermeden eleştirdi: Allah'a havale ediyorum

Galatasaray'ı kritik derbide 1-0 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal maç sonunda açıklama yaptı, "Seçimlerle ilgili hocalar geldi gitti, Bunu yapanları Allah'a havale ediyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe, Galatasaray deplasmanında sahadan 1-0 galip ayrıldı ve şampiyonluk umudunu son haftaya taşıdı. Maç sonunda sarı-lacivertli takımda futbolcular ve teknik direktör İsmail Kartal, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

MOURINHO TEPKİSİ: ALLAH'A HAVALE EDİYORUM

Kartal, oyuncularını tebrik etti ve şöyle konuştu: "Bu gece burada bir tarih yazıldı. Galatasaray'ı 21 maç sonra kendi evinde yenen takım biz olduk. Çok iyi bir futbol oynadık, çok iyi bir karakter ortaya koyduk. Sezon başından beri sosyal medya troll'lerinin yaptığı saldırılara karşı hep dik durduk. Buraya gelene kadar kendi işimizi yaptık, bu akşam da burada neler oldu. Herkes şahit oldu. Oyuncularımı alınlarından öpüyorum."

Fenerbahçe'deki başkanlık seçimine aday olan Aziz Yıldırım'ın teknik direktörlük için Jose Mourinho'yu getireceğini söylemesini isim vermeden eleştiren Kartal, şöyle devam etti:

"Bütün taraftarlar şampiyonluk maçımıza gelsinler. Devre arasında oyuncularıma 'Şampiyon olacağız, ben inancımı kaybetmedim' dedim. Seçimlerle ilgili hocalar geldi gitti, oyuncularım demoralize oldu, biz olmadık. Farklı organizasyonlarla oyuncularımın motivasyonunu yükseltmeye çalıştık. Bunu yapanları Allah'a havale ediyorum. Bir derbi öncesinde hocayla anlaşmalar, açıklamalar Fenerbahçelilere yakışmaz."

Çağlar Söyüncü'nün galibiyeti getiren golüne de değinen Kartal, "Attığımız gol tamamen çalışılmış ve organize bir goldür. Bu akşam Galatasaray'ın kaleyi bulan bir tane şutu yok" ifadelerini kullandı.

(SPOR SERVİSİ)