İstanbul Şirinevler'de 6 katlı binada patlama: 3 ölü, 3 yaralı

İstanbul Şirinevler'de bir apartmanda patlama meydana geldi. Binanın en üst katında yaşanan ve doğalgaz kaynaklı olduğu ifade edilen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bahçelievler'de bir apartmanın altıncı katındaki dairede patlama meydana gelirken bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

AA'da yer alan habere göre Şirinevler Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'ndeki bir binanın 5. katındaki dairede, patlama meydana geldi. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler binada patlama nedeniyle çıkan yangını söndürdü.


'1'i AĞIR 4 YARALI'

İstanbul Valiliği'nden patlamaya ilişkin yapılan ilk açıklamada "Bahçelievler İlçesi Şirinevler Mahallesi’nde bir binada meydana gelen ve doğalgaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır toplam 4 kişi de yaralanmıştır" denildi.


İstanbul Valiliği daha sonra yaptığı açıklamada ise patlama nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısının ikiye yükseldiğini ve biri ağır olmak üzere 4 kişinin yaralandığını açıkladı.

Patlamada ölenlerin Özgür Çoban ve Ömer Özdemir olduğu belirlendi.

Patlamada yaralananların ise Ahmet Bal, Emirhan Kutluay, Kerim Selvi ve Hasan Baş olduğu öğrenildi.

Bal'ın Bahçelievler Devlet Hastanesi, Kutluay'ın Memorial Hastanesi, Selvi'nin Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Baş'ın ise Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor.

Öte yandan patlamayla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. 

ÖLÜ SAYISI 3'E YÜKSELDİ

İstanbul Valiliği akşam saatlerinde bir açıklama daha yaptı ve patlamada yaşamını yitirenlerin sayısının 3'e yükseldiğini bildirdi.

Valili yaralanan 3 kişinin tedavilerinin devam ettiğini belirtti.

Öte yandan, hayatını kaybeden yaralının, Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ahmet Bal olduğu öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler şirinevler patlama