Antalyaspor kar nedeniyle İstanbul'a gelemedi, Başakşehir maçı ertelendi

Kar yağışı nedeniyle İstanbul'a gelemeyen Antalyaspor, Başakşehir maçının ertelenmesini başvuru yaptı. Talebi kabul eden TFF, maçı pazartesi gününe erteledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında pazar günü İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'ne konuk olacak Fraport TAV Antalyaspor, olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul'a gidemedi ve karşılaşmanın ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvuruda bulundu.

Anadolu Ajansı'na açıklama yapan Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, Başakşehir karşılaşması için planladıkları uçak yolculuğunu İstanbul'daki kar yağışı nedeniyle gerçekleştiremediklerini söyledi.

Takımın o nedenle tesislerde toplanarak antrenman yaptığını dile getiren Başkan, karşılaşmanın ertelenmesi için TFF'ye başvurduklarını dile aktardı.

Daha sonra TFF'den yapılan yazılı açıklamada, erteleme talebinin kabul edildiği duyuruldu. Maçın 14 Mart Pazartesi günü oynanacağı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 29. haftasında 13 Mart Pazar günü saat 16.00'da oynanması planlanan Medipol Başakşehir-Fraport TAV Antalyaspor maçı, elverişsiz hava koşulları ve misafir takımın ulaşımdan kaynaklı olarak İstanbul'a gelememesi nedeniyle Pazartesi gününe ertelendi.  Karşılaşma Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda 14 Mart Pazartesi günü saat 16.00'da oynanacak." (HABER MERKEZİ)