İstanbul'da özel araçlara getirilen kısıtlama kaldırıldı, köprülerden geçişler başladı

İstanbul Valiliği'nin özel araçlara getirdiği kısıtlamanın kaldırılmasıyla beraber 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde geçişler başladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Olumsuz hava koşulları nedeniyle saat 13.00’e kadar toplu taşıma ve görevli araçlar dışındaki özel araçların trafiğe çıkmasının yasaklandığı İstanbul'da kısıtlamalar kaldırıldı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde geçişler başladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, toplu taşıma ve görevli araçlar dışındaki özel araçların trafiğe çıkışının yasaklandığını duyurmuştu. Yerlikaya, Twitter'dan yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Saygıdeğer İstanbullular, alınan son meteorolojik raporlara göre, ilimizde olumsuz hava koşulları devam etmektedir. Bu nedenle, bugün saat 13.00’e kadar, toplu taşıma ve görevli araçlar dışındaki özel araçların trafiğe çıkışına müsaade edilmeyecektir. Anadolu ve Trakya istikametlerinden şehrimize araç girişi çıkış kısıtlaması devam edecektir. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz." (HABER MERKEZİ)