İstanbul’da üç ilçeden ortak 19 Mayıs Gençlik Festivali

İstanbul’da ilk kez Şişli, Beyoğlu ve Beşiktaş Belediyeleri, 16-19 Mayıs günleri arasında 'Hep Birlikte 19 Mayıs Gençlik Festivali' adı altında bir dizi etkinlik ve konser düzenleyecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul’da Şişli, Beşiktaş ve Beyoğlu Belediyeleri, ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’ dolayısıyla ilk kez ortaklaşa “Hep Birlikte 19 Mayıs Gençlik Festivali” düzenliyor. Festival kapsamında 16 Mayıs’ta Dolmabahçe’den Karaköy’e belediye başkanları ve vatandaşların katılımıyla “Kurtuluşa Giden İlk Adım” yürüyüşü gerçekleştirilecek. Ayrıca üç ilçenin park ve meydanlarında Duman, Candan Erçetin, Hadise, Athena ve çok sayıda ünlü isim konser verecek; spordan sanata farklı alanlarda birbirinden renkli etkinlikler düzenlenecek.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında İstanbul’da bir ilk yaşanacak. Şişli, Beyoğlu ve Beşiktaş Belediyeleri, 16-19 Mayıs günleri arasında “Hep Birlikte 19 Mayıs Gençlik Festivali” adı altında bir dizi etkinlik ve konser düzenleyecek.

Gençlik Festivali’nin açılış programı, 16 Mayıs’ta Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın katılımıyla, Dolmabahçe’den Karaköy’deki İlk Adım Anıtı’na kadar gerçekleşecek yürüyüşle başlayacak.

Festivalde, 19 Mayıs Pazar günü Duman Maçka Demokrasi Parkı’nda, Candan Erçetin İBB Miniatürk Otoparkı’nda, Hadise Barbaros Meydanı’nda konser verecek.