İstanbul'un göbeğinde lağım çilesi

İstanbul Cihangir'deki Firuzağa Mahallesi Türkgücü Caddesi üzerindeki bir apartmanda iki aydır süren lağım taşması sorunu bir türlü çözülemiyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – İstanbul Cihangir'deki bir apatman zemininde atık su taşması nedeniyle yaşanan sorun iki aydır çözülemedi.
Kanalizasyon kaynaklı olduğu İSKİ tarafından yapılan incelemede ortaya çıkan sızıntı giderilmediği için biriken su çevreye kötü koku yayıyor, sineğe neden oluyor.
Apartmandaki mülk sahipleri ve kiracılar tarafından İSKİ'de açılan başvuru kayıtlarına inceleme yapılması dışında yanıt verilmezken incelemeyi yapan İSKİ çalışanının 'kazı yapılması gerektiğini söylediğini' belirten apartman sakinleri durumdan şikayetçi.

Son olarak 17 Eylül'de 10018503171 nolu bir arıza kaydı oluşturulduğunu ve aynı gün 21.50'de İSKİ'den arandıklarını belirten kiracı Günseli Birol, kendilerine "İlla kazı yapılması gerek mi?" denildikten sonra 'sorunun halledileceğinin' söylediğini ancak aradan geçen 20 gün içerisinde herhangi bir bilgilendirme ya da işlem yapılmadığını ifade etti.
İlk inceleme sonrası sadece İSPER'den gelen bir ekip sinekler için
ilaçlama yaptı ancak bölgede yeniden sineklenme başladı. Defalarca arıza kaydı bıraktıklarını ve sadece 'Şikayetiniz sonuçlandırılmıştır' bildirimi aldıklarını belirten daire sahibi Gökhan Önal ise, yağmurlarla birlikte su baskını yaşanmasından korktuklarını söyleyerek artık bir çözüm beklediklerini ifade etti. (HABER MERKEZİ)

Etiketler iski cihangir lağım