İYİ Parti'den 5'li Masa toplantısının ardından ilk mesaj: 'Milli merkez' vurgusu

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener'in ayrılmasının ardından 5 liderin yaptığı ilk toplantıdan sonra yaptığı paylaşımda partisi için "Milli merkezi" ifadesini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı adayının konuşulduğu ilk toplantıda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına tepki gösteren Meral Akşener'in Altılı Masa'yı terk etmesinin ardından kalan 5 lider ilk kez bir araya geldi. Toplantının ardından yapılan açıklamada şöyle dendi: 

"Hedefimiz; kaybedeni olmayan bir zaferdir!

Bu çerçevede; bir önceki toplantımızda karara vardığımız gibi, 6 Mart Pazartesi günü tekrar Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde bir araya geleceğiz. Ortak bir anlayışa ulaştığımız 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda nihai açıklamayı kamuoyu ile paylaşacağız."

5'li Masa'nın bu açıklamasının ardından İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Zorlu'nun kısa mesajında İYİ Parti için 'Milli Merkez' ifadesini kullanması dikkat çekti. 

Zorlu'nun mesajı şöyle: 

"İYİ Parti demokrat, milliyetçi ve kalkınmacı yaklaşımıyla Türk milletinin makul çoğunluğunu esas almaktadır. Milletimize sözümüzdür. Türkiye’nin ucube sistemle yüzleştiği bu karanlık dönemde ülkemizin Milli Merkezi İYİ Parti güneşiyle aydınlanacak ve halkın iradesi kazanacaktır." (HABER MERKEZİ)