İYİ Parti'den saldırıya suç duyurusu, Tevfik Göksu'ya çağrı

İYİ Parti Esenler İlçe Teşkilatı, seçim çadırlarını yapılan saldırıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. İYİ Parti İlçe Başkanı Ömer Kara ise Tevfik Göksu'ya çağrıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Seçim sayılı günler kalırken partilere yönelik saldırılar da başladı. Dün İYİ Parti Esenler İlçe Teşkilatı'nın Cumhuriyet Meydanı'nındaki seçim çadırına saldırı düzenlendi. İYİ Parti İlçe Teşkilatı saldırıya ilişkin suç duyurusunda bulunarak sorumluların bulunmasını istedi. İYİ Parti İlçe Başkanı Şeh Ömer Kara ise belediye başkanı Tevfik Göksu'ya çağrıda bulunarak, "Kutuplaştırmaya son ver" dedi.

'UMARIM MOBESE KAYITLARI SİLİNMEMİŞTİR'

İYİ Parti İlçe Başkanı Şeh Ömer Kara, ilçede kutuplaştırmanın hakim olduğunu söyledi. AK Partili İlçe Başkanı Tevfik Göksu'yu işaret ederek ilçedeki kutuplaştırmaya son verme çağrısı yapan Kara, seçim çadırlarına baltalarla saldırıldığını söyledi. Kara yaşananları şu sözlerle anlattı: "Dün iftar saatinde arkadaşlarımızın çadırına saldırı düzenlendi. Daha sonra bunu yapanlar saldırıyı kabullenmediler. Buradaki en büyük sorun Tevfik Göksu gibi bir belediye başkanımızın olması. Halkı kutuplaştırmak için elinden geleni yapıyor. Buna son vermesi çağrısında bulunuyoruz. Konuyla ilgili suç duyurusunda bulunarak mobese kayıtlarının incelenmesini istedik. Umarım mobese kayıtları silinmemiştir. Sorumluların bulunarak hukuk önünde hesap vermeleri için elimizden geleni yapacağız. Ayak oyunlarına gelmeyeceğiz. Seçime kadar sağduyulu olmaya devam edeceğiz."