İYİ Partili Usta’dan Bakan Nebati’ye: Yat kalk Çinlilere dua et

Korona virüsüne yakalanan İYİ Partili Usta Bakan Nebati’ye, “Yat kalk Çinlilere dua et” diye seslendi, Bakan yanıt verdi: Allah (cc) şifanızı versin diye dua ediyorum.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA – İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Meclis’e gönderilen “Ek bütçe teklifi” görüşmelerine korona virüsü pozitif olması nedeniyle katılamadı.
Sosyal medya hesabından Meclis Genel Kurulu’nda ek bütçeyle ilgili sunum yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yi etiketleyerek paylaşım yapan Usta, “Hadi yine iyisin Sayın @NureddinNebati, bugün ek bütçe görüşmelerinde 20 dakika konuşmam vardı. Türkiye ekonomisinin hesabını senden soracaktım ama covid pozitif olduğumu öğrendim. Yat kalk Çinlilere dua et. :)” dedi.

Bu ifadelerin ardından Bakan Nebati de Usta’yı etiketleyerek paylaşım yaptı, “Dualarımızı size yapmayı tercih ederek Allah (cc) şifanızı versin diye dua ediyorum” ifadelerini kullandı. Bir süre sonra paylaşımını silen Nureddin Nebati, aynı tweeti bir kez daha attı.