İYİ Parti'li Yavuz Aydın'dan Beşiktaş yöneticisine tepki

Türkiye Kupası Finali’nde Beşiktaşlı bir yöneticinin yaptığı harekete tepki gösteren İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, "Beşiktaş'ta bırakın yöneticiliği taraftar bile olamaz" dedi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçen hafta Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan Türkiye Kupası Finali'nde Beşiktaşlı yöneticinin sportmenlik dışı hareketleri gündem oldu. Konuyu Meclis gündemine taşıyan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, “Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşması, saha içi yerine saha dışı olayların daha çok konuşulduğu bir müsabaka oldu” dedi.

“İsmini anmaktan zül duyacağım şahsın yapmış olduğu seviyesiz ve karaktersiz hareketler, ne sportmenliğe ne de Beşiktaş camiasına, yakışmamıştır” ifadelerini kullanan Aydın, konuşmasına şöyle devam etti:

“Beşiktaş camiasında bırakın yöneticiliği taraftar bile olamayacak bu şahsın, Türk futbolundan acilen soyutlanması gerekmektedir. Beşiktaş gibi duruşu ve vizyonuyla örnek teşkil eden bir kulübün, gerekli adımları atacağından şüphe duymuyorum.”