İzmir Büyükşehir Belediyesi kentteki yol ve kaldırımları yeniliyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın ilk 180 günlük görev süresini kapsayan vaatleri çerçevesinde kent genelinde kaldırımlar, engelli rampaları ve yollar yenileniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bozuk olan yollar ile kaldırımlardaki onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından üstlenilen çalışmalar kapsamında, Ankara Caddesi ve Eşrefpaşa Caddesi'nde bulunan kaldırımlar yenilendi. 

ENGELLİ RAMPALARI ONARILIYOR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın ilk 180 günlük görev süresini kapsayan “Hızlı Eylem Planı” kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Şantiye Müdürü Nihat Kurtar, şu ifadeleri kullandı:

“Ankara Caddesi ve Eşrefpaşa Caddesi üzerindeki kaldırımlarda 3 ekiple çalışmalarımıza başladık. Bozulan kaldırımları onarıyor, engelli rampalarını ve ağaç köklerinin zarar verdiği kaldırımları yeniliyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda belirlediğimiz noktalarda, onların can ve mal güvenliğini korumak, yaya konforunu artırmak için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”