İzmir'deki cinayetin görüntüsü ortaya çıktı

İzmir Bayraklı'da 22 yaşındaki Volkan Süvari'nin aracında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybettiği anlar, çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına takıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'in Bayraklı ilçesinde, 22 yaşındaki Volkan Süvari otomobiliyle seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. 

DHA'nın aktardığına göre Olay, salı günü saat 23.00 sıralarında Şehit Pilot Üsteğmen Türker Aydın Sokak’ta meydana geldi. Volkan Süvari aracını durdurduğu anda, arkasındaki taksiden inen bir kişinin açtığı ateşle yaralandı. Saldırgan ve beraberindeki kişiler tekrar taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı. 

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Süvari, kurtarılamadı. 

Silahlı saldırı anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde taksiden inen bir kişinin Volkan Süvari'nin bulunduğu otomobiline yaklaşarak art arda ateş ettiği ve taksiye binerek uzaklaştığı görüldü. Polis ekipleri, olayı gerçekleştiren şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. (HABER MERKEZİ)