James Bond filmi ‘No Time to Die'ın vizyon tarihi bir kez daha ertelendi

Universal açıkladı: Son James Bond filmi "No Time to Die"ın vizyon tarihi bir kez daha ertelenerek 8 Ekim 2021'e alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Daniel Craig'in başrolünde olduğu Son James Bond filmi "No Time to Die"ın vizyon tarihi bir kez daha ertelendi. Universal, filmin vizyon tarihinin 2 Nisan 2021'den 8 Ekim 2021'e ertelendiğini açıkladı. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, "No Time To Die"ın ilk vizyon tarihi 2020 yılının Nisan ayı olarak planlandı. Ancak korona virüsü salgını nedeniyle film Kasım 2020'ye ertelendi. Kasım ayında da vizyona giremeyen film, salgındaki yeni dalgalar nedeniyle 2 Nisan 2021'e ertelendi. Yakın zamanda arşivini satışa çıkaran Metro Goldwyn Mayer Stüdyoları,  "No Time to Die" ile ilgili son bir karar alarak filmin vizyon tarihini 8 Ekim 2021 tarihine aldı. 

Cary Joji Fukunaga'nın yönetmenliğindeki “No Time to Die”da Rami Malek, Bond’un rakibi Safin rolünü üstlendi, Léa Seydoux, Bond’un aşkını canlandırırken ve Lashana Lynch yeni '00 kodlu ajanı oynadı. Kadroda ayrıca Ana de Armas, Ben Whishaw ve Christoph Waltz yer alıyor.