Jamie Lee Curtis'e Venedik'ten 'Yaşam Boyu Başarı' Ödülü

Jamie Lee Curtis, Venedik Film Festivali'nde “Altın Aslan Yaşam Boyu Başarı Ödülü” aldı. Törenin ardından Curtis’in yeni filmi "Halloween Kills"in dünya prömiyeri yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amerikalı oyuncu Jamie Lee Curtis, bu yıl 78.'si düzenlenen Uluslararası Venedik Film Festivali'nde "Yaşam Boyu Başarı Ödülü"ne değer görüldü.  Curtis ödülünü, “Sala Grande”de yapılan tören sırasında aldı.

Oyuncu ödülü aldıktan sonra yaptığı açıklamada, “Venedik Uluslararası Film Festivali tarafından bu şekilde onurlandırılmaktan inanılmaz derecede onur duyuyorum. Bu sektörde Yaşam Boyu Başarı ödülü alacak kadar uzun süredir bulunmam bana inanılmaz gelse de, ödülü yeni filmim  Halloween Kills’in galasında almam, benim için özellikle anlamlı” ifadelerini kullandı. 

Törenin ardından Curtis’in yeni filmi "Halloween Kills"in dünya prömiyeri yapıldı. Curtis, filmde bir kez daha Laurie Strode karakterini canlandırıyor.

David Gordon Green’in yönettiği ve 2018 yapımı "Halloween"in devam filmi olan "Halloween Kills", 15 Ekim’de vizyona girecek. Serinin son filmi “Halloween Ends”” ise 14 Ekim 2022’de gösterime girecek. (AjansBizim)