Jason Momoa, 'Aquaman 2' hakkında konuştu: Sarışın olacağım

Jason Momoa, çekimleri başlayan "Aquaman 2" için sarışın olacağını açıkladı. Momoa, Instagram gönderisinde, "Elveda kumral merhaba sarışın" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Jason Momoa, çekimleri başlayan "Aquaman 2" filmi için tarzını değiştireceğini açıkladı. DC Evreni'nde Atlantis kralını canlandıran Momoa, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında James Wan'ın yönetmenliğini yapacağı filmin çekimleri için Londra'ya geldiğini ve saçlarını sarıya boyayacağını belirtti. 

Independent Türkçe'nin We Got This Covered'dan aktardığına göre, Jason Momoa Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Kahverengi saçlarımla son günüm. Sarışın olacağım. Muhtemelen çok daha fazla eğleneceğiz. Bilmiyorum. Test edeceğiz" ifadelerini kullandı.

DC süper kahraman evreninde Black Adam karakterini canlandıran Dwayne Johnson, Momoa'ya çekimler için şans dilerken, "Çekimler harika olsun kardeşim ve James'e sevgilerimi ilet. İyi eğlenceler!! Denizlerin kralı" dedi. 

Momoa'nın yanı sıra Amber Heard, Patrick Wilson ve Yahya Abdul-Mateen II gibi isimlerin yer alacağı "Aquaman and the Lost Kingdom" filminin 16 Aralık 2022'de vizyona girmesi bekleniyor.