JCI Türkiye'den İzmir'de girişimcilik zirvesi

JCI Türkiye ve JCI İzmir'in ortak organizasyonuyla düzenlenecek zirvede tanınmış girişimci ve yatırımcılar, katılımcılarla bir araya gelecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Junior Chamber International (JCI) Türkiye ve JCI İzmir iş birliğiyle “Push The Limits” mottosuyla gerçekleştirilecek olan zirve, 26-28 Nisan tarihleri arasında Palm Wings Ephesus Resort & Hotel’de düzenlenecek. 

Zirve kapsamında düzenlenecek yarışmanın finalisti Avrupa’da da yarışma fırsatı bulurken, galip gelme durumunda dünya genelinde Türkiye’yi temsil edecek.

Katılımcılar, konuşmacı-yazar Jay Johnson, Gen Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Yemek Sepeti Kurucusu Nevzat Aydın, TikTak Kurucusu Ersan Öztürk, SEDEFED Yönetim Kurulu Başkanı Emine Erdem, ARYA Kadın Yatırım Platformu Kurucu Ortağı Münteha Adalı, Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır ve Seri Girişimci ve fütürist Alphan Manas gibi isimlerin bilgilerinden faydalanma şansı elde edecek.

Zirve, yaratıcı liderlik üzerine gerçekleştirilen panellerin yanı sıra sosyal etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Sihirbaz Ahmet Küçükdoğan'ın bir gösteri düzenleyeceği zirvede, DJ performansları da katılımcılarla buluşacak. Zirvenin son gününde ise Efes Antik Kenti'ne bir gezi düzenlenecek.