Jennifer Lawrence ikinci kez anne oluyor

Oyuncu Jennifer Lawrence ikinci kez anne olacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Umut Işığım", "Açlık Oyunları", "Don't Look Up", "Uzay Yolcuları", "Büyü de Gel" gibi filmlerin yıldızı Jennifer Lawrence, Vogue dergisine yaptığı açıklamada ikinci kez hamile olduğunu duyurdu.

Oyuncu, "Doğum yaptığımın ertesi günü hayatımın yeniden başladığını hissettim. Kendime ‘Bugün hayatımın ilk günü’ dedim. Ona aşık olmuştum" dedi. Bir anne olarak rollerinde ne tür bir değişim yaşayacağını merak ettiğini belirten Lawrence, "Kalbim hiç bilmediğim bir kapasiteye ulaştı. Eşimi de buna dahil ediyorum" diye konuştu. 

'ANNELİK HAKKINDA KONUŞMAK ÇOK KORKUTUCU' DEMİŞTİ'

34 yaşındaki oyuncu, 2022'de Vogue dergisine verdiği röportajda, "Annelik hakkında konuşmak çok korkutucu. Herkes bambaşka bir deneyim yaşıyor çünkü. Bazı arkadaşlarım ilk başta anneliğe sevmeyebileceğimi söyledi. Kendime ‘Herkes bebeğimi kedimden daha çok seveceğimi söyleyip duruyor. Ama bu doğru değil. Belki onu kedim kadar severim?" demişti. 

Lawrence, sanat galerisi sahibi olan Cooke Maroney ile 2019 yılında evlendi. Çift, 2022 Şubat ayında Cy adında bir erkek çocuk sahibi oldu. Oyuncu, oğlunun adını Amerikan ressam Cy Twombly’den ilham alarak koyduklarını açıklamıştı.

(ALINTI)