Jesus: Mümkün olsaydı Portekiz'den bazı futbolcuları almak isterdim

Transfer konusuyla ilgili açıklama yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus “Mümkün olsaydı Portekiz'den bazı futbolcuları almak isterdim ancak finansal fair-play nedeniyle imkanlar kısıtlı” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, sarı-lacivertli takımla şampiyonluklar yaşamak ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istediğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Portekizli teknik adam, ülkesinin A Bola gazetesine açıklama yaptı.

Yeni projelerde her zaman en yüksek beklentilere sahip olduklarını söyleyen Jesus, “Bizi çok seven bir ülkeye gidiyoruz. Bu, projeyi kabul etmemizde belirleyici bir faktör oldu” dedi.

Pazartesi günü yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını aktaran Jesus, transferlerle ilgili soruya, “Mümkün olsaydı Portekiz'den bazı futbolcuları almak isterdim ancak finansal fair-play nedeniyle kulübün imkanları kısıtlı. Seçim yapmaya çalışacağız, fazla zamanımız yok. Başlangıçta işleri mümkün olduğunca çabuk organize etmeye çalışacağız” yanıtını verdi.

Şampiyon olma fikriyle yola çıktığını dile getiren Jesus, “Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük ve en çok şampiyon olan kulübü. Bu takımı seçtim çünkü şampiyonluklar kazanacak bir kulüp. Ayrıca Şampiyonlar Ligi elemelerine katılacak ve bu da beni cezbetti” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)