Jurassic World: Dominion çekimlerine ara verildi

Jurassic World: Dominion filminin çekimlerine iki hafta ara verildi. Çekimlerin durdurulduğunu yönetmen Colin Trevorrow açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Colin Trevorrow'un yönetmen koltuğuna oturduğu "Jurassic World: Dominion" filminin çekimlerinin ekipten birkaç kişinin korona virüsü testinin pozitif çıktığı için durdurulduğu resmi olarak açıklandı. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, Colin Trevorrow, çekimlerin durdurulduğuna dair açıklamasında "Jurassic World: Dominion ekibinde birkaç pozitif vaka olduğu haberiyle güne başladık. Kısa bir süre sonra hepsi negatife dönüştü. Ancak güvenlik kurallarımız gereği iki haftalığına çekimleri durduruyoruz. Yakında döneceğiz" ifadelerini kullandı. 

Bryce Dallas Howard, yönetmenin güvenliğe öncelik tanımasına teşekkür ederek, "Colin Trevorrow'a ve tüm Jurassic World ailesine her şeyin başında önceliği sağlığımıza ve güvenliğimize verdikleri için çok minnettarım. Güçlü bir şekilde çekimleri bitirmeyi dört gözle bekliyorum. Hayatımda daha önce hiçbir film için bu kadar heyecanlanmamıştım" dedi.

Oyuncu kadrosunda Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Jeff Goldblum ve Laura Dern gibi isimlerin yer aldığı "Jurassic World: Dominion"ın 2021 olan vizyon tarihi de geçtiğimiz günlerde 10 Haziran 2022'ye alınmıştı.