Kafka Kitap'tan yeni bir ödül

Latife Tekin, Ayfer Tunç, Sema Kaygusuz, Deniz Yüce Başarır ve Mahir Ünsal Eriş’in jüri üyeliğini üstlendiği 'Kafka İlk Kitap Ödülü', 1 Şubat 2024 itibariyle eser kabulüne açıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kafka Kitap, yeni yazarlar keşfedip Türkiye edebiyatına katkıda bulunmak amacıyla bu yıldan itibaren, gelenekselleşmesi hedeflenen “Kafka İlk Kitap Ödülü”nü düzenlemeye başlıyor.

Latife Tekin, Ayfer Tunç, Sema Kaygusuz, Deniz Yüce Başarır ve Mahir Ünsal Eriş’in 2024 yılı jüri üyeliğini üstlendiği ödül organizasyonu, 1 Şubat 2024 itibariyle eser kabulüne açıldı.

BAŞVURULAR 15 MAYIS'A KADAR DEVAM EDECEK

Bu yıl roman dalında verilecek ilk ödül, 18 yaşından büyük ve daha önce yayımlanmış bir edebi eseri bulunmayan herkesin katılımına açık. Organizasyonda yalnızca daha önce yayımlanmamış eserler değerlendirilecek.

Başvurular 15 Mayıs 2024 günü, saat 23:59’a kadar devam edecek.

Ödül şartnamesiyle birlikte tüm detaylar ve çağrı metni www.kafkailkkitapodulu.com adresli web sayfasında yer alırken adaylardan pdf formatında ve daha önce hiçbir mecrada yayımlanmamış romanlarını [email protected]’a göndermeleri bekleniyor.

Eylül 2024’te sonucun açıklanacağı organizasyon, takip eden aylarda yapılacak törenle kazananı ödülüyle buluşturacak ve eser aynı yıl içinde Kafka Kitap’tan yayımlanarak okurların beğenisine sunulacak.

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)