'Kanunsuz Topraklar' dizisinin çekimlerine korona virüsü engeli

Kanunsuz Topraklar"ın pozitif çıkan korona virüsü vakaları nedeniyle ileri bir tarihe atılan çekimleri yakın zamanda yeniden başladı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fox Tv'nin dönem dizisi "Kanunsuz Topraklar"da Fatma karakterini canlandıran oyuncu Mine Teber korona virüsüne yakalandı ve karantinaya girdi. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in başrolünde yer aldıkları dizinin çekimlerine korona virüsü arası verildi. 

Televizyon Gazetesi'nin Birsen Altuntaş'tan aktardığı habere göre, Teber'in test sonucunun pozitif çıkmasının ardından "Kanunsuz Topraklar"ın ileri bir tarihe atılan çekimleri yakın zamanda yeniden başladı. 

İlk olarak aralık ayının son haftasında, diziye yeni katılan Başak Parlak'ın ve dizide Cemal’i oynayan Doğaç Yıldız’ın korona virüsüne yakalanmasının ardından tüm set ekibi ve oyuncular testlerden geçirildi. Bu durumun ardından dizinin 13. bölümü yayınlanamadı ve çekimler durdu.

Teber'in öncesinde ise dizide Fındık Hatçe karakterini canlandıran Hazar Motan’ın da korona virüsüne yakalanmasıyla dört oyuncunun karantinaya girdiği haberi gündeme gelmişti.