Bilal Erdoğan'ın konfederasyonundan kapatılan Atatürk Havalimanı'nda 4 günlük Etnospor festivali

Bilal Erdoğan'ın başkanı olduğu Etnospor Konfederasyonu; kapatılıp 'Millet Bahçesi'ne çevrilen, Tayyip Erdoğan'ın seçim mitingi yaptığı Atatürk Havalimanı'nda 4 günlük Etnospor Festivali düzenliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bilal Erdoğan'ın başkanı olduğu Dünye Etnospor Federasyonu'nun düzenlediği 6. Etnospor Kültür Festivali İstanbul Atatürk Havalimanı'nda başladı.

4 gün sürecek festivalin açılışına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bilal Erdoğan ve AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ve İstanbul Valisi Davut Gül de katıldı. 

Bilal Erdoğan, yaptığı konuşmada "6. Etnospor Kültür Festivali'ne hoş geldiniz. Önümüzdeki 4 gün dünyanın en ulaşılabilir, en önemli merkezi İstanbul'da, dünyanın kültürlerine, Anadolu'muzun ve gönül coğrafyamızın kültürel zenginliğine şahitlik edeceğiz. Burada sadece geleneksel sporlarımız, misafir ülkelerin geleneksel sporları değil aynı zamanda geleneksel lezzetler, halk oyunları, müzikler, el sanatları, çocuk oyunları yer alacak" dedi.

Festivalde ziyaretçiler ok atma, at binme gibi birçok geleneksel spor ve oyunu profesyoneller eşliğinde ücretsiz deneyecek.

 

(HABER MERKEZİ)